09 maj 2008

Vill se

Bra film ska enligt mig vara antingen väldigt rolig eller skapa eftertankar.

Nu är jag sugen på att se filmen Min brors flickvän. Jag såg förstås Steve Carell första gången i den amerikanska versionen av The Office. Då hade jag lite svårt för honom innan jag vant mig - den engelska orginalversionen är så mycket bättre (framförallt har den Martin Freeman!). Men efter att ha sett honom i The 40 year old virgin så är han en av mina favoriter. Inte för att filmen var så bra egentligen, men för att han var så söt i den rollen. Den nya filmen har väl inte heller fått lysande recensioner, men jag vill se den ändå. Tyvärr går filmen inte i Mora, och jag är inte så på att jag tänker åka till Borlänge eller Falun bara för det.

Däremot hade vi planerat att se Himlens Hjärta i Mora. Tyvärr samma gamla skådespelare som alltid i svenska filmer, men handlingen gör att den måste ses. Tyvärr gjorde vi någon tankevurpa när vi planerade det biobesöket för i går hade den slutat att gå. Det får bli på DVD som vanligt.

Annat var det när man var student i Umeå och gick på bio två gånger i veckan...

Inga kommentarer: