11 juli 2008

Positivt tänkande

Jag har aldrig menat att den här bloggen ska vara ett debattforum, det är mina funderingar bara. Så därför blir jag lite störd när folk ändå vill diskutera. Samtidigt vill jag i demokratisk anda ge alla som läser möjlighet att kommentera. Det är kanske lite tvetydigt...

Jag är i alla fall glad att några har utmanat mitt vanliga tänkande. Det har framförallt lett till att jag tvingats inse att jag tänker väldigt negativt. När jag studerar mina egna blogginlägg så ser jag att de flesta inte är så positiva, och ändå ser jag på mig själv som en positiv människa. Ganska skrämmande faktiskt att tvingas inse sånt om sig själv.

Men nyttigt! Och jag tar verkligen det här på allvar, och därför har jag börjar en internetkurs i positivt tänkande, som samtidigt ska ge mig det jag vill ha ut av livet. Jag har nämnt boken förut, och kursen heter The Science Of Getting Rich for Practical Geniuses.

Som ett led i kursen har jag också startat en ny blogg, med länkar till alla positiva nyhetssidor som jag kunnat hitta, och möjlighet att följa med på min resa genom kursen. Häng med!

Inga kommentarer: