02 juli 2008

Birro, Birro, Birro!

Jag bara njuuter när jag läser dagens Birro. Han blir bara bättre och bättre. Om inte det är ett argument för att sluta konsumera alkohol så vet jag inte vad. Jag skulle vilja citera hela den underbara krönikan, men väljer mitt favoritstycke:

"Jag avskyr när människor frivilligt väljer att degradera sig till grottmänniskor. Jag tycker illa om när vuxna medborgare krälar runt tältpinnar eller husbil, i farstun eller på dass, vid bardisk eller runt tonåringarna på krogen, som skelande amöbor, som fasansfulla reptiler, som hjälplösa och patetiska neandertalare.
Det är alltid folk som stolta hävdar att de alls inte har problem med spriten men ändå blir apor när de dricker, strålskadade skalbaggar som är otrogna, elaka, gapiga, och frånstötande."

Ungdomar kan ju skylla på att de inte vet bättre, mne vuxna människor borde redan veta bättre.

Reportaget om restaurangerna i Särna som inte beviljats utskänkningstillstånd borde publicerats bredvid Birros artikel för att få perspektiv.

Inga kommentarer: