11 februari 2007

Prinsessan Marie

Glömde att sätta på TV´n i tid för melodifestivalen, shame on me! Var fast i sista sidorna av Viveka Lärns Hummerfesten.

I alla fall, när jag väl satt där framför TV´n konstaterade jag att The Ark som väntat var bäst av de jag hört. De är alltid grymma live, så självklart kommer de att vinna finalen också. Bara rätt, låten har en bra chans internationellt. Men, i snabbgenomgången hör jag några toner från vad jag först tror är Anna Ternheim, men om visar sig vara Marie Lindberg. Who the fuck is Marie Lindberg?! Först blir jag förvirrad över att jag inte känner till denna grymt bra tjej i klass med nämnda Anna Ternheim och Elin Sigvardsson. Förstår i Aftonbladet att detta är en nykomling i dessa sammanhang, en lärare från Munkedal.

Att båda mina favoriter gick direkt till final gjorde kvällen till en höjdpunkt. Hur sött som helst när Ola Salo tar den nyblivna prinsessan i famnen inför fotograferingen.


Jag tror inte hon vinner i globen, där håller jag på The Ark, men jag ser fram emot att hon släpper en skiva.

Inga kommentarer: