25 februari 2007

Caroline af Ugglas - jag tror på dig

Det var många bra låtar i Gävle. Tyvärr verkade de flesta inte ha samma smak som jag.

Caroline af Ugglas låt Tror på dig var skön. För några år sedan tyckte jag att Caroline bara var konstig och pretto. Under säsongens På Spåret har jag märkt att hon är väldigt intelligent och rolig, i Hos Jide att hon är generös och i går att hon har känsla som Dr Hook and the medicine show (lyssna på deras Kiss it away så förstår ni vad jag menar). Hon kändes så grymt naturlig. Det kändes nästan som realism när Caroline med sin nakna röst och stora mage visade strumpbyxgrenen. Inte så att man blir illamående som av Emilé Zola, utan så att man känner sig trygg och avslappnad. Det är konstigt att hon inte är mer uppmärksammad än hon är, men det kanske beror på att hon inte velat.

Vilken inlevelse, vilken känsla! Hon tar liksom i från jorden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk va kul att du å jag tycker samma om den kvinnliga ugglan!!!

Nu har jag hittat dig osså
kram aclo