14 februari 2007

Alla hjärtans dag


Dagen började med en strut med Åre choklad från min man, som gårr till jobbet. Bättre kan man inte starta dagen!

Åre choklad är bara helt underbart. Det är ett företag som drivs av tre tjejer i Åre och tillverkar underbar choklad. Och det säger jag inte bara för att jag är Jämtlandstös. Jag gillar också citatet på deras hemsida: "Choklad är billigare än terapi. Och man behöver inte beställa tid."

Choklad är i.o.f.s. nästan alltid gott, med undantag för choklad som innehåller mer fett och socker än kakao. Var är EG-lagstiftningen när man behöver den? Choklad som inte i huvudsak innehåller kakao borde inte få kallas choklad!

Som Morabo borde jag också i det här sammanhanget nämna Mora Choklad där jag är trogen kund. På Badstugatan har de också ett kafé där man kan gå in och bli serverad riktigt god varm choklad med chokladkaka. Mums!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har väl sparat lite choklad till mig?

Annelie sa...

Ja, lite