20 november 2006

Högstadiefasoner i Dalamedia


Under alla turer i media om Ken Swedenborg har jag hela tiden misstänkt att det kommer en annan vinkling när förhandlingarna är klara. I dagens DD finns ett reportage som ger en annan bild av Ken än den som förut varit allenarådande. Jag har aldrig träffat Ken, men jag tror att han är en skön snubbe, och reportaget ger mig rätt.

Jag tycker medias bevakning av händelserna varit skamlig! Höll på att skratta ihjäl mig när jag läste FKs löpsedel om att Ken var någon slags maktgalning. När man ser honom på bild är det inte direkt en maktgalen person man ser. Snarare ser han ut att kunna platsa i boken De ovanliga (se nedan).

Ärligt talat; att ropa i en utsatt persons brevlåda och anklaga honom för både det ena och det andra verkar mer taget ut något drama på högstadiet än i en seriös mediarapportering om landstingspolitiken.

Skärp er!

Inga kommentarer: