24 oktober 2006

Koop

Har tidigare varit intresserad av Koop eftersom deras musik låter väldigt intressant när den beskrivs. Lånade deras förra skiva på biblioteket, men tyckte inte att det svängde. Nu när den nya skivan Koop Islands har släppts är jag nyfiken igen. Jag har redan hört två av låtarna från skivan och det låter lovande. Kanske är det dags för ett skivköp den här gången.

Jag vill gärna köpa Elin Sigvardssons senaste Smithereens. Det var ju ett tag sedan den kom, men jag är lite rädd att den inte ska uppfylla mina förväntningar. Det är lite som Jakob Hellmans kända sångrad: "Och fråga efter hennes namn tror jag inte att jag ska, jag är lite rädd för att hon ska heta något som inte låter bra". Måste i alla fall köpa den innan den tredje skivan, som nu spelas in, släpps.

Inga kommentarer: